Marko Perović prevario Emmu Lapin?! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Perović prevario Emmu Lapin?! FOTO

Bivši učesnici Parova su pod velikom medijskom pažnjom od kako su napustili luksuznu vilu, a o Emmi i Marku se posebno pričalo. 

Na Fejsbuk profilu Emme Lapin osvanuo je status sledećeg teksta: ''Grozan osećaj kad voljenu osobu uhvatiš u prevari i kada shvatiš da je izdala bezgraničnu ljubav! Ne želim to nikom da se desi. Ljudi kada imate nešto vredno čuvajte to! Da se ne biste kasnije kajali kada to izgubite zbog trenutnog zadovoljstva tela i uma''.

Obožavaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << atraktivne pevačice odmah su pomislili da je Marko Emmu prevario sa Macom Disrecijom, ali je bivša učesnica Parova to odmah demantovala:'' Maca nema veze sa mojim statusom, a takođe nije ni marketing, uvek ću svoja osećanja i mišljenja podeliti sa vama, jer ste vi tu uvek za mene i podržavate me i na tome vam beskrajno hvala''.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.