Marko Perović: Ema mi traži 3.000 evra za spot!

Izvor: Poznati.info, 09.Mar.2016, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Perović: Ema mi traži 3.000 evra za spot!

Marko Perović i Ema Lapin sinoć su se sreli posle pola godine, ali nisu se pozdravili, niti su razmenili koju reč. Crnogorac je otkrio da mu bivša traži novac za spot.

„Ona pljuje po meni, pljuje mi porodicu, moga brata. Voditeljka Bojana mi je rekla da je Ema u vezi sa dedom od pedeset godina. Ne želim da pričam i da je pljujem, ali imao bih mnogo toga da kažem. Ostavila mi je dugove, kaže, ja moram da plaćam njene spotove, a njoj to ostaje. Tri i po godine sam bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sa njom, napravio sam joj 8 pesama, dva tri spota. Mi smo se razdvojili, a ona hoće da ja platim te spotove. I biću džek, platiću taj spot. Završio sam joj najjače lokacije za snimanje spota. Nije to neka para, to su 3.000 evra. Ona pljuje po meni šest meseci“ – rekao je Marko.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.