Marko Jarić, Nikola Kalinić, Bojan Perić, Lena Bogdanović i brojne poznate ličnosti uživale sa publikom na Exitu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 21:22

Marko Jarić, Nikola Kalinić, Bojan Perić, Lena Bogdanović i brojne poznate ličnosti uživale sa publikom na Exitu!

I ovogodišnje izdanje EXIT festivala posetile su brojne poznate ličnosti, koje su zajedno sa publikom imale priliku da u prva dva dana poslušaju nastupe nekih od najvećih svetskih zvezda, te da ponovo stvore nezaboravne trenutke!

Sudeći po fotografijama i snimcima koje su objavljivali na svojim društvenim mrežama i delili sa svojim pratiocima – veoma su se dobro proveli.

Petrovaradinsku tvrđavu i mts Dance Arenu EXIT festivala u prethodna dva dana posetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Bojan Boki Perić, omiljeno lice sa pozorišne scene i malih ekrana, koji je uživao u magiji koju sa sobom nosi Arena, ali i magiji koju nosi Amelie Lens! Gotovo je sigurno da će zagrljaj koji su on i Amelie podelili na bini za njega biti nezaboravan trenutak sa 23. izdanja Exita.

Vreme da stignu već na prve dve večeri EXIT festivala izdvojili su i košarkaški reprezentativci Marko Jarić i Nikola Kalinić, a mts Dance Arenu, hram elektronske muzike, posetili su i trenutno najaktuelniji glumci sa ovih prostora Miloš Petrović Trojpec, Aleksej Bjelogrlić i Denis Murić. Oni su uživali u brojnim nastupima, među kojima se svakako našao i broj #1 elektronske muzike Eric Prydz.

Malo ko bi želeo da propusti predvodnike najtraženije turneje na svetu, grupu The Prodigy, koji su se ove godine vratili na Glavnu binu EXIT festivala i napravili potpuni haos, baš kao što su najavili! U publici su bili i glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić!

Harizmatične i talentovane glumice Lena Bogdanović i Matea Milosavljević nisu propustile priliku da đuskaju u okviru novog festivalskog izdanja, a Maša Kuprešanin već je ranije najavila svoj dolazak na mts Dance Arenu. Žurci su se priključile voditeljka i model Bojana Janković, te modna kreatorka i stilistkinja Kristina Bekvalac, koja na društvenim mrežama nije krila oduševljenje ovogodišnjim programom EXIT festivala!

Ni Survivor ekipa ove godine nije želela da propusti EXIT festival, te su tako u publici viđene Nađa Erić, Antonia Ivić Anđela, Anja, Kalu i Nataša Kondić, kao i poznati jutjuber Yasserstain.

Nakon fantastičnih nastupa brojnih zvezda koje su nastupile u četvrtak i petak, svi posetioci večeras na Glavnoj bini EXIT festivala imaju priliku da čuju sjajnog Alessa, Claptonea, Sofi Tukker i moćan ,,all female“ program koji predvode Kejt, Sajsi MC, Mimi Mercedez i Senidah! Na mts Dance Arenu večeras stižu Vintage Culture, Hot Since 82, Gioli & Assia, Marko Nastić, Layla Benitez, Mene i IDQ.

Na Fusion binu stižu Hiljson Mandela, z++, Bojana Vunturišević, Nikola Vranjković, dok će NSNS stage uz mnoge druge, sasvim sigurno obeležiti nastupi koje spremaju Partiboi69, X-Coast i Cici!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.