Marko Đedović okrenuo leđa Kačavendi - Milena nije ni svesna da je zbog prijatelja završila na dnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 17:46

Marko Đedović okrenuo leđa Kačavendi - Milena nije ni svesna da je zbog prijatelja završila na dnu

Janjuš i Marko Erski su svedoci šta je rekao, a sada i snimak pokazao

Marko Đedović, koji je uvek najbolje obavešten od svih ukućana i smatra se jednim od najopasnijih i najinteligentnijih igrača, popričao je u dvorištu sa Markom Janjuševićem Janjušem i Aleksom Erskim.

On se na snimku koji se pojavio na internetu otvoreno podsmevao mileni Kačavendi što je došlo kao veliko iznenđenje jer svi dobro znaju da se njih dvoje slažu od početka same Elite. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak, izgleda da je bivši socijalni radnik odlučio da okrene leđa svojoj drugarici ili da je, možda, samo ogovara iza leđa.

Oni su porazgovarali o tome zašto je Kačavenda toliko izgubila žive zbog Sneže Jovičić.

- Ona je neprimetna. Mene ne može da iznervira neko koga ne primećujem. moće da me neko za**bava dok ga ne izvalim, kada ga izvalim, druže, pazi se. Nema ti bože pomozi - smatra Đedović.

Aleksa je stao u odbranu Kačavende.

- Ma može, posebno kada te vređa neko ko je nebitan. To zna čoveka dosta da iznervira. ne može tako.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.