Marko DNK zaboravio na Divnu! Ženi se konobaricom!

Izvor: Svet plus, 12.Jan.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko DNK zaboravio na Divnu! Ženi se konobaricom!

Markova životna saputnica Divna još uvek je u rijalitiju "Zadruga" ali je Marko DNK  zaboravio na Divnu! Ženi se konobaricom!

Izgleda da je Marku bilo potrebno samo malo vremena da nakon izlaska iz rijalitija, zaboravi na Divnu i njihov zajednički život. Njih dvoje su u "Zadruzi" jedno drugom izgovorili sudbonosno "DA", obavezali se na vernost i ljubav ali samo tri meseca nakon toga Marko je odlučio da se oženi drugom ženom. Naime, on je ludo zaljubljen u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Vesnu koju poznaje dugo godina. Vesna je vlasnica kafane u Svilajncu, razvedena je i ima dvoje dece.

Ovu priču potvrđuje Žika Vučković iz Dubnice, Divnin i Markov prvi komšija, koga su gledaoci imali prilike da vide u emisiji "DNK". Naime, Žika kaže da Marko nije bio za Novu godinu kod Divne jer ga produkcija nije pozvala, a tvrdi da ne bi otišao ni da je dobio poziv jer se zaljubio u konobaricu i planira da se njome i oženi. Žika još dodaje, da je u pitanju zgodna plavuša i da se Marko i ona dugo poznaju. Kaže, da je Marko shvatio kako je njegov brak gotov onog trenutka kada je Divna izjavila ljubav Banetu i preko toga nikako ne želi da pređe. Po izlasku iz rijalitija, Marko je često navraćao kod Vesne u kafanu i desila se ljubav. Sada planiraju svadbu, a imaju podršku celog sela jer meštani smatraju da će mu ona biti bolja žena od Divne. Žika još otkriva, da Marko nije zapostavio dete, da ona jeste u hraniteljskoj porodici ali samo zato što je socijalna služba odlučila da će tako biti dok Divna ne izađe iz "Zadruge". Procenili su da Marko nije sposoban, sam da se stara o detetu ali ga posećuje i kada ima para, kupi joj čokoladu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.