Marketinški trik! Sloba Radanović i Kija Kockar manipulišu od početka!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marketinški trik! Sloba Radanović i Kija Kockar manipulišu od početka!

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović i dalje intrigiraju domaću javnost, a sada se pojavio novi detalj koji je sve njihove fanove digao na noge. Odličan marketinški trik! Sloba Radanović i Kija Kockar manipulišu od početka!

Kristina Kija Kockar objavila je fotografiju iz toplog zagrljaja naočigled misteriozne muške osobe, pa je držeći ga čvrsto za ruku potpisala taj momenat rečima:

- Zagrej me.

Međutim, na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mrežama podigla se ogromna prašina kada je nekolicina oštrog oka istakla da iste takve brojanice nosi njen bivši suprug, Sloba Radanović, koji je jednako mišićav kao i momak sa Kijine Instagram priče.

Fanove koji su navijali da se par pomiri još nakon fijaska u "Zadruzi 1" odmah su pali u trans i počeli da komentarišu o tome kako je palo pomirenje između Kije i Slobe. Ipak, pevač se oglasio i u dve rečenice demantovao sve navode.

- Nisam ja tip koji grli Kiju. Stvarno ne znam ko je to - prokomentarisao je kroz osmeh Sloba Radanović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.