Izvor: Svet, 25.Feb.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Entoni otkrio tajnu osvajanja najpoželjnijih žena

Pevač Mark Entoni uvek je bio okružen najlepšim ženama sveta, pa iako nikada nije dobijao komplimente na svoj izgled, Mark je konačno otkrio tajnu kako je osvojio neke od najpoželjnijih žena na svetu.
Bio je u braku sa Dženifer Lopez, a sada je oženio lepu manekenku Šenon de Limu.
Iako mnoge dame kažu kako im izgled nije važan, obožavaoci širom sveta pitali su se koja je tajna osvajanja ovog čoveka, budući da ga niko nikada nije svrstao u najpoželjnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << muškarce sveta.
Mark Entoni je otkrio kako sve zasluge idu njegovom ocu koji je tokom odrastanja bio brutalno iskren prema njemu.
Kada sam bio mali tata mi je rekao ’Sine obojica smo ružni, tako da je najbolje da od malena poradiš na svojoj ličnosti jer ćeš tako ojačati svoj karakter’“, rekao je Mark i priznao da ga taj očev savet nije povredio.
Ceo život gledam njegovo lice i znam da je bio u pravu“, dodao je on.
Iako je sada u srećnom braku s lepom manekenkom, Mark kaže kako je odličnim odnosima s bivšom suprugom Dženifer Lopez.

Dosta sam joj pomagao oko njene nove knjige „True Love“. Verujemo jedno drugom i jako sam ponosan na nju“, kaže pevač koji s latino divom ima dvoje dece, blizance Maksa i Emu.
Izvor: Superžena
Foto:Sipa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KAKO SAM OSVOJIO NAJLEPŠE ŽENE SVETA: "Sine, ružan si, poradi na svojoj ličnosti"!

Izvor: Press, 25.Feb.2015

Pevač Mark Entoni uvek je bio okružen najlepšim ženama sveta, pa iako nikada nije dobijao komplimente na svoj izgled, Mark je konačno otkrio tajnu kako je osvojio neke od najpoželjnijih žena na svetu. . Bio je u braku...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.