Marinku Rokviću žao što vanbračnog sina nije priznao odmah po rođenju

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinku Rokviću žao što vanbračnog sina nije priznao odmah po rođenju

Marinko Rokvić kaže da mu je žao što vanbračnog sina Daria, koji živi u Kanadi i koji mu je nedavno došao u posetu, nije odmah po rođenju priznao.
“To je bila ljubav u prolazu, za jednu noć. Bio sam na jednom festivalu u Sarajevu i tu noć sam proveo s Dariovom majkom. Nisam bio siguran da je dete moje, ali me je to godinama mučilo. Da mi je tad bila ova pamet, istog momenta bih s detetom otišao na DNK analizu i prihvatio ga”, kaže Marinko, a piše Kurir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Rokvić priznaje i da je njegova supruga insistirala da to uradi.
“Recimo, 1999. bio sam s Lepom Lukić na turneji u Torontu i tada sam prvi put pet dana proveo s Dariom, a nisam bio siguran da je dete moje. Ne mogu da vam opišem taj osećaj jer sam se uvek pitao da li je moj. Kad je potvrđeno da sam mu otac, odmah sam ga priznao”, kaže pevač.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marinku Rokviću žao što vanbračnog sina nije priznao odmah po rođenju

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

“To je bila ljubav u prolazu, za jednu noć. Bio sam na jednom festivalu u Sarajevu i tu noć sam proveo s Dariovom majkom. Nisam bio siguran da je dete moje, ali me je to godinama mučilo. Da mi je tad bila ova pamet, istog momenta bih s detetom otišao na DNK analizu i prihvatio ga”, kaže Marinko,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.