Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan! Scena za nezaborav! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2020, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan! Scena za nezaborav! (VIDEO)

 Popularni glumac, pevač i voditelj Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan pre četiri godine! Rođen je 21. avgusta 1978. godine u Beogradu, ali je veći deo detinjstva proveo u Kotoru, gde je odrastao. Podsetimo se ove scene za nezaborav...

Popularni glumac, pevač i voditelj Marinko Madžgalj napustio nas je na današnji dan pre četiri godine, nakon borbe sa rakom pankreasa. Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, koja i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Marinko Madžgalj rođen je 21. avgusta 1978. u Beogradu, ali je veći deo detinjstva proveo u Kotoru, gde je odrastao.

Diplomirao je 2000. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Gordane Marić. Ostvario je brojne pozorišne, filmske i televizijske uloge, a bio je uspešan i kao pevač i voditelj. Sa prijateljem Ognjenom Amidžićem osnovao je bend "Flamingosi", sa kojim je postigao veliku popularnost, a zamalo su nas predstavljali i na Evroviziji.

Marinko je bio u višegodišnjem braku sa glumicom Dubravkom Mijatović, sa kojom je dobio ćerku Saru. Nakon razvoda, jedina devojka za koju je javnost znala bila je Lana Sekulić.

Na dan kada se navršavaju četiri godine od kada nas je, prerano, napustio divni Marinko Madžgalj setimo se i ovog snimka…

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.