Marina objasnila Mikiju zbog čega je popio šamar od Jelene (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina objasnila Mikiju zbog čega je popio šamar od Jelene (video)

Miki je sa Marinom ćaskao o šamarima koje je popio od rediteljke, a ona ga je uveravala da je Jelena ludo zaljubljena u njega.

“Njoj si se ti dopao, ona se ponašala kao zaljubljena tinejdžerka. Ona tebe udara jer je stvarno povređena. Ponaša se kao povređena, izneverena žena”, pričala je Marina Mikiju, kome su ove reči i te kako prijale.

Pogledajte:

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Marina objasnila Mikiju zbog čega je popio šamar od Jelene (video)

Izvor: Svet, 09.Jun.2016

Miki je sa Marinom ćaskao o šamarima koje je popio od rediteljke, a ona ga je uveravala da je Jelena ludo zaljubljena u njega.. “Njoj si se ti dopao, ona se ponašala kao zaljubljena tinejdžerka. Ona tebe udara jer je stvarno povređena. Ponaša se kao povređena, izneverena žena”, pričala je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.