Marina Tadić otkriva tajnu svoje lepote

Izvor: Svet, 26.Mar.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tadić otkriva tajnu svoje lepote

Marina Tadić jedna je od retkih pevačica koje propagiraju prirodan izgled. Čarima estetske hirurgije, koju njene koleginice toliko popularizuju, ne bi se prepustila čak i kada bi za tim postojala realna potreba. Pobornica reči nemačkog arhitekte i dizajnera Ludviga Misa van der Roea “manje je više”, fizičku lepotu isključivo doživljava kao “posledicu” one daleko važnije – duhovne.
Šta ste sve spremni da uradite zarad dobrog izgleda?
Nisam od žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koje su zbog lepote spremne na sve. Pobornik sam prirodnog izgleda, volim i negujem ono što mi je dato od Boga. Najvažnija mi je koža, pa njoj posvećujem i najviše vremena.
Da li vam je teško da budete lepi?
Uverena sam da lepota dolazi iznutra i da je upravo to ono što je najteže održati. Kada je čovek lep i čist u duši, to prosto iz njega isijava. Tad zračite nekom posebnom energijom, lepi ste sebi, ali i drugima. Lep čovek je srećan čovek.
A koje tajne svoje lepote je još otkrila Marina Tadić možete pročitati OVDE

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marina Tadić otkriva tajnu svoje lepote

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2015

Marina Tadić jedna je od retkih pevačica koje propagiraju prirodan izgled. Čarima estetske hirurgije, koju njene koleginice toliko popularizuju, ne bi se prepustila čak i kada bi za tim postojala realna potreba. Pobornica reči nemačkog arhitekte i dizajnera Ludviga Misa van der Roea “manje je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.