Mariji Kulić će pasti mrak na oči! Zola i Miljana se DOGOVARALI da se posle Zadruge PRESELE u OVAJ grad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2020, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mariji Kulić će pasti mrak na oči! Zola i Miljana se DOGOVARALI da se posle Zadruge PRESELE u OVAJ grad!

Istorija se ponavlja...

Nakon sinoćnog izbacivanja Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola završili su zajedno u izolaciji, te su imali još jednu vrelu akciju.

Nakon toga oni su razgovarali o raznim temama, a Zola je predložio Kulićevoj da žive u Smederevu.

- Reći ću ti večeru naruči, piće kupi, ja ću biti u sobi. Ili idem kod drugarice, a ti pripazi na decu kad si već kući - pričala je Miljana.

- Ja odem da naručim picu, a ti me zoveš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri puta... Hoću da je sve čisto i mirisno kad dođem - rekao je Zola.

- Znaš na šta će da miriše, na prčetinu, samo ću da se potrudim da izluftiram. Samo što duže da ostaneš, ja ću da perem zavese - navela je Kulićeva.

- U Smederevu da živimo... U montažnoj kući, ima garanciju 100 godina - pričao je Čolić.

- Ne, ja odavde idem u Niš i iz Niša, pravo na more, avion Crna Gora, vraćam se 25. a 27. slavimo rođendan, pozvan si. A posle toga idemo u Smederevo - navela je Miljana.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.