Marijanin DEČKO je OŽENJEN i IMA LJUBAVNICU? Rade Lazić OTKRIO za SD: Znao sam da ima nekog...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2020, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijanin DEČKO je OŽENJEN i IMA LJUBAVNICU? Rade Lazić OTKRIO za SD: "Znao sam da ima nekog..."

Uh, žestoko...

Rade Lazić, bivši učesnik "Zadruge 3", iako je napustio Imaginarijum, i dalje je u žiži dešavanja kao da je u rijalitiju. Ovoga puta je za naš portal Srbija Danas, otkrio da je znao da Marijana Zonjić, iako je ušla u ljubavnu romansu sa njim, napolju ima nekog muškarca, kao što je i komentarisala Zorica Marković.

Dete sam mnogih zajednica, ovako su me stvorili i zato govorim ono, što mislim a oni to ne žele čuti. Tako ste i stvorili celu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu zemlju

A post shared by 🆃🅴č🅰 🅸🆉 🅱🅴č🅰 (@rade_lazic_official) on Jan 17, 2020 at 2:45am PST

Mi smo ga pitali da li je bio upućen u to da Zonjićeva napolju ima vezu, i da možda zna ko je taj muškarac, na šta nam je on odgovorio:

- Da, da, znao sam. Ma gde znam. Rekla mi je samo da je oženjen i da pored nje, ima još jednu ljubavnicu - rekao je Lazić za Srbija Danas.

Podsetimo, Rade je raskinuo sa Marijanom, nakon izlaska, zbog njenog ponašanja sa Stefanom Kandićem odmah nakon izlaska "Teče iz Beča".

A ko je taj Marijanin oženjeni momak, kojeg deli sa još jednom devojkom po navodima Lazića, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.