Izvor: Poznati.info, 26.Apr.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Zlopaša

Marijana Zlopaša je talentovana, srpska pevačica koja je svoje ime postavila na estradu nastupom na festivalu “Pjesme Mediterana”. Osim što peva, Marijana ima tri ćerke kojima posvećuje sve svoje vreme i pored uspešne karijere diplomirala je i na Akademiji Lepih Umetnosti u Beogradu.

Obrazovanje

Marijana je nakon završetka osnovne i srednje škole diplomirala džez pevanje na Akademiji Lepih Umetnosti u Beogradu.

Privatni život >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Marijana se rodila 20.5.1979. u Beogradu gde je i odrasla. 2011. godine se udala za Iliju Nikitovića i imaju troje dece.

Posao

Marijana se prvi puta pojavila na sceni 2000. godine nastupon na festivalu “Pjesme Mediterana” sa pesmom “Zašto te volim” koja joj je donela i nagradu. Ovaj festival nije bio jedini na kojem je učestvovala, a takođe je ostvarila puno saradnji sa uticajnim imenima domaće estrade.

Nakon raznih nastupa, 2010. godine Marijana je objavila svoj prvi album pod nazivom “Katanac” u izdanju City records. Pesme su pop žanra, a neke od njih 12 su “Ne ljuti se”, “Ti si zavolio nju”, “Samo da si tu”, “Zauvijek”…

Najveća dostignuća

Marijanino najveće dostignuće je svakako njen album “Katanac” na kojem su radili poznati muzičari Arsen Dedić i Željko Joksimović, Aleksandra Milutinović i kompozitor Dragan Brajović Braja.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.