Marijana Mićić opet sa Ognjenom

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mićić opet sa Ognjenom

Iako je navodno prekinula vezu sa Ognjenom Milinovićem, voditeljka Marijana Mićić je ponovo viđena u njegovom društvu.

Ognjen, sa kojim je bila u dvogodišnjoj vezi, iako je oženjen, ispratio je Marijanu na put do Stare planine, što je naša ekipa zabeležila, ali se to nije dopalo mladoj voditeljki.

Ona najpre nije želela da komentariše to što je ponovo u Ognjenovom društvu, ali je kasnije ipak rekla da nema ništa od pomirenja.

- Mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ostali jako dobri drugari. On mi je doneo naočare za skijanje i dovezao me do Centra „Sava“ – rekla je Marijana tokom boravka na Staroj planini.

Inače, njih dvoje su dugo krili vezu, ali su posle brojnih novinskih napisa počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti u oktobru prošle godine. Ubrzo posle toga Marijana i Ognjen su raskinuli.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Marijana Mićić ponovo sa Ognjenom?!

Izvor: Svet, 11.Feb.2013

Iako je navodno prekinula vezu sa Ognjenom Milinovićem, voditeljka Marijana Mićić je ponovo viđena u njegovom društvu. Ognjen, sa kojim je bila u dvogodišnjoj vezi, iako je oženjen, ispratio je Marijanu na put do Stare planine, što je novinarska ekipa zabeležila, ali se to nije dopalo mladoj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.