Marijan Rističević: ”ono” da se otera iz Srbije!

Izvor: Poznati.info, 10.Jul.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijan Rističević: ”ono” da se otera iz Srbije!

Revoltiran izjavama koje u poslednje vreme daje Boki 13, Marijan Rističević rešio je da se oglasi. Bivši farmer i političar oštro osuđuje vlasti u ovoj zemlji i poručuje da „ono“, kako zove Jovanovskog, mora biti oterano iz Srbije!
“ Da je ovo zemlja u kojoj se poštuju zakoni, „ono“ bi odavno bilo isporučeno u Makedoniju! Ne mogu da verujem koliko se ‘to’ osililo i pljuje po svima, popio je svu pamet ovog sveta, a retko ko mu odgovara na prozivke. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << li niko neće da se prepucava sa budalom čiji je stepen inteligencije tri puta manji od njegove kilaže ili ga se boje, ja ne znam. Pa ja, ili ko god iz naše zemlje da ode dole i da tako vređa bio bi proteran ili ga ne bi bilo u roku od 24 sata”, ispričao je za “Alo!” Marijan, koji kaže da je država Srbija zakazala u ovom slučaju.
- Ono stvorenje je ponizilo i Srbiju i nas koji živimo u njoj. Pa ko god od naših ljudi da ode bilo gde u inostranstvo mora da se prijavi, dobije dozvolu i šta već. &Ono' je ovde vršljalo, zarađivalo pare, s*alo na svakom ćošku i kad je došlo vreme da ga hapse - nikom ništa. Za nekoliko sati sve gotovo, sređeno. Pa čemu služe zakoni ako ne da se sprovode. I sam se hvalio u &Farmi' kako ima prijatelje ministre sa kojima se, kako je rekao, zabavlja. Na kakvo je zabavljanje mislio, ne znam, ali može da se nasluti, s obzirom na njegovo ponašanje. Pod hitno treba da ode iz Srbije, samo se plašim da ga ni dole u Makedoniji neće. Svako ko propadne ili ne uspe u svojoj zemlji dođe kod nas i glumi neku facu, zvezdu. Mi smo meka za ludake”, zaključuje Rističević. A znajući koliko je Boki 13 kočoperan, možemo očekivati da ovaj rat traje do poslednje reči.
Izvor: alo
Slične, interesantne teme: Marjan Rističević novi farmer Svetlana Rističević tvrdi da ju je Marjan seksualno zlostavljao Pink objavio rezultate glasanja, Marjan podnosi krivičnu prijavu

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.