Marija Šerifović unela velike PROMENE u život zbog sIna: Pevačica pokazala na šta je majčinstvo primoralo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 09:16

Marija Šerifović unela velike PROMENE u život zbog sIna: Pevačica pokazala na šta je majčinstvo primoralo

Marija, iako je roditelj odnedavno, već važi za izuzetno požrtvovanu majku. To svakim danom dokazuje.

Popularna pevačica krajem decembra napravila je pravi bum u medijima kada je krajem decembra objavila da je postala majka malog Maria.

Sina je dobila pomoću surogat majke u Americi, a na dokumentima navodi se kao jedini roditelj i staratelj.

Šerifovićeva se od svog naslednika ne odvaja, pa većinu vremena provodi sa njim u domu, u Beogradu na vodi, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i treninge rešila da obavlja kod kuće.

- Život - napisala je Marija, dok se snimala kako trči na traci, a pored vidimo nunalicu za bebu i plišanu igračku malog Maria.

Podsetimo, Marija često na društvenim mrežama objavljuje preslatke kadrove sa svojim naslednikom, a ovaj poslednji koji je objavila oduševio je sve njene pratioce.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.