Marija Šerifović prekinula novogodišnji nastup!

Izvor: Svet plus, 01.Jan.2024, 10:40

Marija Šerifović prekinula novogodišnji nastup!

Pevačica Marija Šerifović prekinula je novogodišnji nastup u Zenici, pokupila se i otišla, zbog nedoličnog ponašanja osobe iz publike.

Marija Šerifović, koja će 2023. godinu pamtiti po tome što se ostvarila u ulozi majke, doživela je veliku neprijatnost na novogodišnjem nastupu zbog kojeg je isti i prekiula.

Pevačica se u najluđoj noći družila sa publikom u Zenici, a potom odlučila da ranije završi svoj koncert zbog osobe koja ju je gađala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << petardama. Besna Marija obratila se okupljenim ljudima, objasnila sve, zatim napustila binu.

"Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizini te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je*ite joj vi mater posle, OK?", rekla je Marija.

Pevačica je dodala da ona "ne može protiv sebe" i da "svoj posao radi kako treba", a da "s ludacima ne želi imati posla".

"To je sada manje važno. Šta hoću da kažem? Bila je čast i zadovoljstvo pevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije desila. Praviću se da se nije desila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali hajmo to pustiti na stranu", rekla je.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zbog kretena završavamo..." Marija Šerifović prekinula koncert nakon skandala sa publikom u Zenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024

Pevačica nije mogla da nastavi nakon užasnog poteza...Marija Šerifović sinoć je odlučila da ranije završi nastup na dočeku Nove godine u Zenici jer ju je nepoznata osoba iz publike gađala petardama...- Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Skandal na novogodišnjem koncertu Marije Šerifović: Pevačica prekinula nastup

Izvor: B92, 01.Jan.2024

Marija Šerifović je za Novu godinu nastupala u Zenici, a njen koncert završio se mnogo ranije nego što je bilo planirano, što je razočaralo mnoge prisutne. Ipak, ona je za prekid koncerta imala debeli razlog – potpuno opravdan...Marija je nastup u Zenici otvorila pesmom "Pametna i luda", a desetak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.