Marija Šerifović posvetila pesmu maloj Danki iz Bora! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 07.Apr.2024, 09:17

Marija Šerifović posvetila pesmu maloj Danki iz Bora! (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović posvetila pesmu „Dobar vam dan“  maloj Danki iz Bora i to je bio posebno emotivan trenutak na koncertu u Podgorici.
Najveća regionalna pop diva Marija Šerifović večeras je u Podgorici održala svoj drugi koncert na turneji pod nazivom „Dolazi ljubav“. Pred prepunom Bemax Arenom Marija je otvorila i večerašnji koncert numerom „Drugačija“ sa novog albuma.
Posebno emotivan trenutak na večerašnjem koncertu je bilo izvođenje pesme „Dobar vam dan“, koju je Marija posvetila ubijenoj devojčici Danki iz Bora.
Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Bemax Areni, a nakon izvođenja pesama sa novog albuma koji je izašao u oktobru prošle godine,...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Šerifović na koncertu u Podgorici pesmu posvetila ubijenoj devojčici Danki Ilić

Izvor: Svet plus, 07.Apr.2024

Pop zvezda Marija Šerifović večeras je održala svoj drugi koncert na turneji nazvanoj "Dolazi ljubav" u Podgorici, pred punom Arenom. Koncert je započela izvođenjem pesme "Drugačija" sa svog novog albuma...Međutim, najdirljiviji trenutak večeri dogodio se tokom izvođenja pesme "Dobar vam dan",...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.