Marija Šerifović donela POKLONE za sve u žiriju, OSIM ZA KARLEUŠU - Pogledajte njenu REAKCIJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 21:25

Marija Šerifović donela POKLONE za sve u žiriju, OSIM ZA KARLEUŠU - Pogledajte njenu REAKCIJU! (VIDEO)

Obradovala je svoje kolege!

Žiri u "Zvezdama Granda" trudi se da napravi šou u svakoj emisiji i da zabavi gledaoce kraj malih ekrana.

Na jučerašnjem snimanju, sve oči su bile uprte u Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović. Pevačice su se pomirile nakon skandala koji je izazvala diskvalifikacija Vanje Knežević, a koji je nakratko uzdrmao njihov odnos, te se sada ponovo druže i šale na snimanju.

Marija je iznenadila svoje kolege u žiriju kada je izvadila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poklone koje je pripremila za njih, a koje ni u ludilu nisu očekivali. U kesi je imala spreman poklon za svakog člana, osim za Karleušu.

Išla je od jednog do drugog i delila im pakovanja suhomesnatih proizvoda, a Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Mili, Đorđe David i Viki Miljković bili su oduševljeni.

Kada je došla do Jelene, diva je samo odmahnula rukom. Dok su se svi smejali, Jelena je bez reči odmahivala. Poznato je da Karleuša ne jede meso, te je nju ovoga puta preskočila sa darivanjem.

Pogledjate kako je izgledala ova situacija:

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.