Marija Petronijević: Ne čitam novine

Izvor: Poznati.info, 17.Dec.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Petronijević: Ne čitam novine

Marija Petronijević stalno je na meti tablodia i paparazza. Priznaje da teško podnosi tortutu koju joj mediji priređuju, i da joj se dešava čak i da zaplače. Prestala je da kupuje štampu, kako bi sebe poštedela nerviranja

”Slagala bih kada bi rekla da nisam plakala zbog nekih natpisa u novinama. Mislim da se to desilo svakoj javnoj ličnosti. Nije prijatno kada pišu nešto što nema veze sa istinom.

Kada vređaju i služe neistinama. Meni bude muka kada pročitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nešto takvo. Ljudi oko mene znaju istinu. Prestali su da uzimaju za zdravo to što pišu novine. Onda su mi potrebne emisije, gde mogu da kažem istinu” – kaže lepa Marija.

Marija će se okušati i kao voditeljka, i to u novogodišnjem programu na TV Sky plus. Lepa glumica se raduje ovom zadatku i smatra da će se odlično snaći.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.