Marija PECNULA Karleušu NEPRISTOJNIM PITANJEM, ona joj uzvratila SREDNJIM PRSTOM! Kamera sve zabeležila

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 18:45

Marija PECNULA Karleušu NEPRISTOJNIM PITANJEM, ona joj uzvratila SREDNJIM PRSTOM! Kamera sve zabeležila

Usijale se društvene mreže!

Sve oči su bile uprte u Mariju Šerifović i Jelenu Karleušu na snimanju emisije "Zvezde Granda". Pevačice su se pomirile nakon skandala koji je izazvala diskvalifikacija Vanje Knežević, a koji je nakratko uzdrmao njihov odnos, te se sada ponovo druže i šale na snimanju.

Marija je podelila na svom Instagram profilu snimak koji je nasmejao njene pratioce.

Na snimku se vidi kako Karleuša stoji sa fotografom i razgleda snimke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je ispala fotografijama. U tom trenutku Marija je doziva da se vrati na svoje mesto kako bi nastavili sa snimanjem emisije.

- Karleuša, možeš li da dođeš pošto počinjemo snimanje - pitala je Marija Jelenu i ponovila:

- Možeš li da dođeš?

- Šta?! Od kad smo mi na Karleuša - pitala je Jelena.

- Karla, jel imaš gaće? - pitala je Marija, a Jelena se nasmejala i u svom stilu pokazala srednji prst.

Podsetimo, gostujući u enisiji "Šok tok", Jelena je otkrila da je obavila razgovor sa Marijom i da su zakopale ratne sekire:

- Svi članovi žirija stali su iza mene. Marija mi se izvinila. Izgladili smo odnose ovde. Nebitni kandidat nije jači od našeg prijateljstva - zaključila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.