Marija Kulić se uključila direktno preko Pinka - posramila i uništila Ivana Marinkovića: Obrisala pod dostojanstvom zeta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 00:02

Marija Kulić se uključila direktno preko Pinka - posramila i uništila Ivana Marinkovića: Obrisala pod dostojanstvom zeta

Poznata Nišlijka i dalje naziva Ivana "Buđolom".

Marija Kulić se oglasila vrlo brzo nakon što je Ivan Marinković u emisiji izneo šokantne tvrdnje tokom svađe sa Miljanom Kulić. 

Tom prilikom, na račun jedno drugog izneli su mnoštvo optužbi, a Marinković je sve vreme provocirao, ističući da je porodica Kulić imala već unapred osmišljen plan da napiše "NN", kako bi, kako kaže, njihova porodica imala naslednika, samim tim što će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Željko nositi prezime "Kulić", a ne "Marinković".

S tim u vezi, Pink.rs je stupio u konktakt sa Miljaninom mamom, bivšom zadrugarkom, Marijom Kulić, kojoj kada smo preneli šta je Ivan rekao, ostala je zgrožena, te je žestoko oplela po Marinkoviću.

- Mi smo planirali da on bude "NN" jer smo znali da od njega nema ništa i neću da idem uopšte da on potpisuje prelazak deteta preko granice, da me uslovljava novcem ili Miljanu: "Daj mi 500 evra da ti potpišem saglasnost", tako da je napisan "NN" i zbog toga što nije podržao njenu trudnoću, da se dete rodi, za vreme njene trudnoće je pričao: "Dabogda ti se raspalo to što nosiš u stomaku", prema tome, kleo je nerođeno dete dok je bilo u stomaku i naravno da će da bude "NN" do kraja života! - rekla je Marija, a kada smo je upitali za navode da će se Ivan pozabaviti oduzimanjem deteta, tj. starateljstva nad Željkom, rekla je:

- Jede on go**a, kakvo dete će on da oduzme?! Prvo, ko će njemu dete da da?! A drugo, hvata na priču da ponovo kao neke poene sakupi u narodu samo da bi nervirao Miljanu. Niti je njemu stalo do deteta, niti će on dete da čuva, niti je pokazao volju za tim, samo mlati praznu slamu. Što kaže Miljana: "Psi laju, karavani prolaze", veži ti mačku o rep sve što kaže Ivan...Moja istina ide preko svih laži. Kome ja da dokazujem?! Ivanu?! Bože me sačuvaj, ni slučajno. Normalno da je privremeno starateljstvo kada je ona duže od mesec dana van kuće, to je zakonska obaveza! Nemam šta ja više da pričam o detetu, to nije rijaliti za Željka Kulića, nego je rijaliti tih učesnika koji su tamo. Naravno da nije hteo da pošalje, neće više nikada u životu ni da ga vidi, ni da primi poklon od njega. To je sve snimljeno i kada Željko bude porastao, pustiće mu se svi snimci koje je pričao za njega, da detetu bude jasno kakav je to monstrum i zašto nema kontakt sa njim - rekla je Kulićka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/Pink.rs/N. Žugić/Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.