Marija Kulić se složila - nove informacije o postupku da se Miljana strpa u duševnu bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 22:27

Marija Kulić se složila - nove informacije o postupku da se Miljana strpa u duševnu bolnicu

Dobila je poruku i momentalno se ogalsila preko svog intsagram naloga.

Već danima unazad komentariše se kako će Miljana Kulić u nekom trenutku napustiti rijaliti i otići na psihičko lečenje, zbog sudskim postupaka koji se vode protiv nje.

Međutim, Marko Đedović je komentarisao u "Eliti" kako mu je žao Kulićeve i da razmišlja da povuče optužbe, dok Jovana Tomić Matora ne želi da odustane od svojih. Povodom toga oglasila se Marija Kulić na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagrma profilu, koja je podelila poruku od pratioca koju je dobila i poručila da se u celosti slaže sa tim.

Ima klip Marija gde Đedović i Matora pričaju oko slučaja suđenja između njih i Miljane koje je juče bilo. Čini mi se u vešeraju da su sedeli, Đedović kaže da razmišlja da povuče tužbu dok Matora govori da neće i da Miljana treba da ide na lečenje. Toliko je bila zla u svim sezonama, da joj je možda Anita karma ako karma postoji. Ona sebe nikad ne uzima u obzir i ne kaže sebi da je slučaj za lečenje jer realno, svi je koriste jer ona to hoće. Najrealnije mi je da kupuje ljubav od jeftinih cura i meni je u ovoj situaciji nije žao. Loš je čovek i nikad se neće popraviti - glasila je poruka koja je stigla Mariji Kulić na društvenoj mreži Instagram, sa kojom je ona izjavila da se slaže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.