Marija Kulić mora HITNO na OPERACIJU - Pogoršalo joj se zdravstveno stanje: Evo ŠTA će sa njom biti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 23:20

Marija Kulić mora HITNO na OPERACIJU - Pogoršalo joj se zdravstveno stanje: Evo ŠTA će sa njom biti

Otkrila je kako se oseća.

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je žestoko zaratila sa Milicom Veličković i Borislavom Terzićem Terzom, a tokom sukoba razmenili su najgnusnije uvrede.

Milica i Terza su noć proveli u zatvoru, a sada se oglasila i Marija Kulić, koja je kivna na Milicu i Terzu, te otkrila da joj se pogoršalo zdravstveno stanje.

- Ja one gadosti nisam čula, pa čak ni na ulici. Još gore bih vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milici da sam na Miljaninom mestu, jer je uvredila jedno maloletno dete (malog Željka). Urnisala bih je, rečima, naravno, ali bih bila rigoroznija, kako prema Milici, tako i prema onom njenom Tarzanu. Neka sudi Bog i neka vraća po zasluzi, ja to mogu samo da kažem. Poludeli su jer se Miljana vratila - započela je Marija, pa nastavila:

- Skraćeni Bebica ne može da podnese, kao ni njegova Takita(Teodoraa) da se vratila, pa sad moraju da se udruže sa Milicom i Terzom, kako bi pokušali Miljanu da spuste. Miljana je ipak jak igrač, pa ciljaju gde je najslabija, a to je dete. Ko može da ostane imun na vređanje deteta? To je stoka! Ne može da ćuti, ali ono što smo Siniša i ja rekli njoj je da nikad ne vređa nikog prva. Ona prvog nikog nije uvredila. Ne aludira roditelje i decu, ona takvim uvredama vraća samo ukoliko njoj neko uvredi ono najsvetije - ističe Kulićeva.

Kako Marija kaže, stanje joj se pogoršalo zbog nagomilanog stresa.

- Imam problem zdravstveni. Treći put mi se dešava isto. Ovo je sad neka upala, koja se desila zbog pada imuniteta. Moj deo tela koji je operisan nije imun na količinu stresa koju sam doživela. Hronično sam umorna, ne mogu da ne gledam, jer je stalno provociraju. Imam cistu, benignu, hvala Bogu da nije ništa maligno. Sad uzimam terapiju, a kad se zamiri, moram na operaciju - zaključila je Marija za "Pink.rs".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARIJA KULIĆ MORA NA HITNU OPERACIJU Oglasila se i sa knedlom u grlu otkrila o čemu je reč: "Treći put mi se dešava isto"

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Nekadašnja rijaliti učesnica Marija Kulić prokomentarisala je trenutna dešavanja u Eliti, budući da je njena ćerka Miljana Kulić sinoć žestoko zaratila sa cimerima, Milicom Veličković i Borislavom Terzićem Terzom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.