Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2020, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kulić dobila UZNEMIRUJUĆU PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA OD PORODICE!

Marija Kulić slavila je rođendan u rijalitiju “Zadruga”, a jedno pismo koje je dobila od svoje porodice joj je zapalo za oko! – Voleti je lepo, voleti je lako, ali kao ja to ne može svako. Volim toliko da sam spreman da umrem za tebe, najviše na svetu S. Kulić. Ljubi mi Željka i Miljanu The post Marija Kulić dobila UZNEMIRUJUĆU PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA OD PORODICE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Marija Kulić i Zola se LJUBILI! NESUĐENI ZET JOJ PEVAO OVO!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jan.2020, 00:36

Marija Kulić i nova zadrugarka Aleksandra Nikolić proslavile su zajedno svoj rođendan u rijalitiju! Marija je u društvu svoje ćerke Miljane Kulić došla na Aleksandrin rođendan, a potom su zadrugari rešili i da iznenade Mariju, te su se skupili u vozić i sa balonima otišli na Marijinu žurku....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.