Marija Kulić iznela TEŠKE OPTUŽBE za dadilju malog Željka - Pokrala nas je, ležala u ZATVORU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 10:47

Marija Kulić iznela TEŠKE OPTUŽBE za dadilju malog Željka - "Pokrala nas je, ležala u ZATVORU..."

Isplivala je istina...

Nakon Miljaninog javnog spominjanja bivše dadilje malog Željka Kulića, Marija Kulić oglasila se putem svoje društvene mreže Instagram.

Ona je iznela ozbiljne optužbe na račun izvesne dadilje Klare koja je dugo čuvala malog Željka.

Naša redakcija je pokušala da stupi u kontakt sa Marijom Kulić, ali nije bilo odgovora.

- Još u "Zadruzi" mi je rekla da se sprema da pobegne iz Srbije, jer je centar za socijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rad tuži za oduzimanje roditeljskih prava - napisala je Marija na svom Instagramu.

- Ona, čiji je sin ubo druga nožem, završio je u popravnom domu - napisala je Marija.

- Klara, čiji je sin privođen i hapšen zbog prodaje narkotika deci po osnovnim školama i od toga najgora porodica u Nišu, živela godinama, trujući tuđu decu.

- Ukrala je zlato iz naše kuće i njen muž je priznao porukom mom mužu da jeste ukrala, odnela kući i prodala - nastavila je Marija.

- Klara u čiju je kuću dva puta mesečno upadala zbog droge i koju je centar za socijalni rad tužio za oduzimanje roditeljskog prava - napisala je Kulićka.

- Pričaj Klara da je tvoj muž bio u zatvoru zbog silovanja, on nas ne pljuje da mu izgovaram ime, ali je pet godina ležao zbog silovanja - napisala je Marija.

- Pričaj Klara kako si bila uhvaćena i ležala u istražnom zatvoru što si pretukla sina. Prijavio te muž - nastavila je sa optužbama Marija.

Podsetimo, pominanje Klare počelo je kada je došlo do sukoba u "Eliti" između Marka Đedovića i Miljane Kulić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UKRALA JE ZLATO IZ NAŠE KUĆE, BILA JE NA POTERNICI" Marija Kulić ocrnila bivšu dadilju malog Željka, šok optužbe za ženu koja je čuvala njeno unuče

Izvor: Blic, 28.Okt.2023

Marija Kulić oglasila se na svom Instagramu gde je oplela po dadilji Klari, koja je čuvala Miljaninog sina Željka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.