Marija Kulić OČAJNA zbog Miljanine trudnoće: Neću da pravim u Nišu sirotilište, zar i drugo dete da bude bez oca?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 23:37

Marija Kulić OČAJNA zbog Miljanine trudnoće: "Neću da pravim u Nišu sirotilište, zar i drugo dete da bude bez oca?"

Ne može da veruje koliko je nepažljiva.

Marija Kulić se oglasila za Red televiziju i progovorila o Darijan u svojoj ćerci Miljani kulić ali i o navodima da je zbog odnosa možda zatrudnela . 

- Vi i Miljana ste imali poziv i kritikovali ste je izazvalo je dosta reakcija - rekla je voditeljka.

- Ona je više puta kritikovana za to, ona ima dete, degutantno je da to radi na TV-u, ali ono skakanje meni je ono stvarno. Dovodi me u situaciju da vičem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada joj ja kažem dve stvari i ona i dalje radi svoje - rekla je Marija.

- Šta biste uradili da zatrudni? - pitala je voditeljka.

- Šta da radim, neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa - rekla je Marija.

- Kad smo kod Darijana, da li vas podseća na Zolu? - pitala je voditeljka.

- Original, mislim da je on pokušao skroz da skine Zolu u originalu, toliko melje, primetila sam da i njoj smeta, Miljana tog čoveka nije dovoljno upoznala, po meni Miljana je počela tu vezu u inat drugima - rekla je Marija.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.