Marija Kilibarda vodi jutarnji program koji producira Ivan Ivanović

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kilibarda vodi jutarnji program koji producira Ivan Ivanović

 

Na televiziji B92 uskoro počinje da se emituje  jutarnji program “Naše jutro” koji će producirati Ivan Ivanović, a voditi omiljeno lice malih ekrana Marija Kilibarda i radijski voditelj Aleksandar Sale Ilić kojem će ovo će biti povratak na televiziju prvi put nakon deset godina. Kako to izgleda kada se spava noću i ustaje pre petlova, harizmatična voditeljka koja je donedavno živela obrnutim ritmom, prikazaće vrlo uskoro.
“Izuzetno se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << radujem novom projektu i novom formatu u kojem ću se oprobati! Ovo je nešto potpuno drugačije nego što sam ikada radila a mislila sam da nikad i ne bih, jer prosto nisam jutarnji tip osobe” , kaže harizmatična Marija Kilibarda.
“Lepo me život demantovao i samoj sebi sam dokazala da nikad ne bi trebalo reći nikad, pa zato sada puna entuzijazma i pozitive ulazim u ovaj projekat prvenstveno jer ću raditi sa svojim prijateljima a tada od posla praviš pesmu. Izvinjavam se publici B92 unapred na promuglom glasu i podočnjacima, ali dobro, sve u rok službe! Svi smo od krvi i mesa i nikome nije lako da ustaje u 5.20 kao što ćemo mi ustajati. Zaista ću se truditi da održim vedrinu koju inače posedujem i ranom zorom i volela bih da uz našu energiju koja će biti izuzetno pozitivna, lepše i sunčanije započnu dan čak i kada nema sunca”, rekla je Marija.

Izvor: Puls
Foto: promo

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.