Marija Karan izabrala ime za svog sina (foto)

Izvor: Svet, 29.Feb.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Karan izabrala ime za svog sina (foto)

Marija Karan u subotu je na svet donela dečaka, a sada je otkrila i koje ime su ona i njen suprug Džoel Lubin izabrali za sina.
Ponosna mama je na Instagramu objavila sliku popunjenog dokumenta iz bolnice, gde se vidi da će se njen prvenac zvati Marko Leo Lubin.


A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Feb 28, 2016 at 2:33pm PST


Vesti da je postala majka, ona je juče objavila na Instagramu, a odmah zatim je i postavila prvu fotografiju sa sinom iz porodilišta.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Karan izabrala ime za sina (foto)

Izvor: Scandal.rs, 29.Feb.2016

Marija Karan u subotu je na svet donela dečaka, a sada je otkrila i koje ime su ona i njen suprug Džoel Lubin izabrali za sina...Ponosna mama je na Instagramu objavila sliku popunjenog dokumenta iz bolnice, gde se vidi da će se njen prvenac zvati Marko Leo Lubin...💙💙💙..A photo posted by Marija...

Nastavak na Scandal.rs...

Marija Karan otkrila ime sina

Izvor: Večernje novosti, 29.Feb.2016

Srpska glumica Marija Karan u subotu je na svet donela dečaka, a danas je otkrila i koje ime su ona i njen suprug Džoel Lubin izabrali za sina.Glumica je na "Instagramu" objavila sliku popunjenog dokumenta iz bolnice, na kojem se vidi da će se njen prvenac zvati Marko Leo Lubin.Vest da je postala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.