Marija KIPTI OD BESA Zola je tražio Miljani da mu uplati pare na račun, čovek nema grama obraza

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:14

Marija KIPTI OD BESA "Zola je tražio Miljani da mu uplati pare na račun, čovek nema grama obraza"

Ne da na svoju mezimicu.

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola izazvao je veliku pažnju javnosti objavom snimka na društvenoj mreži TikTok, na kom je otkrio da se nalazi na tajnoj lokaciji.

U snimku koji je okačio, Zola je izjavio da je bio primoran da pobegne od svoje bivše devojke, Miljane Kulić, koja ga je navodno pratila u stopu. Međutim, pojavili su se novi detalji.

Miljanina majka Marija Kulić oglasila se za javnost, i otkrila za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medije - da joj je ćerka prenela kako joj se Zola obratio SMS porukom, u kojoj joj je navodno tražio da mu pošalje novac, ne želeći i dalje da otkriva gde se nalazi.

Zola nikome nije rekao gde se nalazi, ali bitno je da zna da traži pare! Nije mi jasno kako čovek nema ni gram obraza, mada je poznato da nikad nije ni imao! Šta da vam kažem! Miljana mi je rekla da je molio za neki novac, da mu se pošalje na račun više od hiljadu evra! Zamislite čoveka koji je u stanju da tako nešto traži od osobe koju je maltene uništio! Ništa dobro Miljana pored njega nije videla, a ja ako ga sretnem, već sam pričala o tome šta će da ga snađe - rekla je Nišlijka za medije.

Podsećanja radi, Zola, kao i mnogo bivših rijaliti lica pored njega, već neko vreme zarađuje od društvenih mreža, gde često deli delove svog privatnog života sa pratiocima. Objavljivanje videa na TikToku samo je jedan u nizu poteza kojim je Zola privukao pažnju javnosti.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.