Maratonska rođendanska žurka: Pevali osam sati bez prestanka! FOTO

Izvor: Svet plus, 16.Nov.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maratonska rođendanska žurka: Pevali osam sati bez prestanka! FOTO

Folk zvezda Vesna Zmijanac i njena koleginica Mira Škorić našle su se na rođendanskoj žurki kod zajedničkog prijatelja, a kako su bile samo gošće niko nije očekivao da će stati pred mikrofon.

Ipak, desilo se suprotno, pevale su celih osam sati. Vesna je na žurku u Staroj Pesmi došla u pratnji Aleksandra Dimija, austrijskog biznismena srpskog porekla, takođe pevačem, sa kojim je u jedom momentu i otpevala nekoliko pesama, dok su duetska pratnja Miri Škorić >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bili Milan Mitrović, ali i Ljuba Perućica i njegova koleginica Nađa Golubović koji inače pevaju u ovoj kafani.

Žurka je trajala i nakon što je svanulo, pa su pevači oborili svojevrsni rekord kada je dužina "nastupa" u pitanju. Uz narodnjačke hitove zabavljali su se i Martina Vrbos, Vladimir Vuksanović, Johnny&Workers, Nikola Petković ,Vlada Grujić i  dr..

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.