Manntra opravdala očekivanja fanova!

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2024, 20:25

Manntra opravdala očekivanja fanova!

Prvi hrvatski bend "Manntra" koji je, nakon 30 godina, ostvario plasman na zvaničnoj top listi albuma u Nemačkoj, uvrstio je Beograd u svoju evropsku turneju i opravdao očekivanja fanova!
U sve raznovrsnijoj i kvalitetnijoj ponudi koncerata u prestonici, sinoć je u Domu Omladine nastupila istarska Manntra. Prvi hrvatski bend koji je, nakon 30 godina, ostvario plasman na zvaničnoj top listi albuma u Nemačkoj, uvrstio je Beograd u svoju evropsku turneju.
„Trebalo nam je samo 10 godina da dođemo svirati u Beogradu“ kroz šalu je rekao pevač Marko Matijević Sekul, no dekada čekanja se isplatila - srpska pubika je od početka do kraja koncerta fantastično pratila Manntru, šaljući bendu neverovatnu...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.