Mangupe, to mi reci u oči Mionin bivši otkrio DETALJE ULASKA u Elitu - JAVNO ZAPRETIO Ša i najavio obračun (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 22:50

"Mangupe, to mi reci u oči" Mionin bivši otkrio DETALJE ULASKA u Elitu - JAVNO ZAPRETIO Ša i najavio obračun (VIDEO)

Ekskluzivno pred kamerama portala SrbijaDanas, popularni MMA borac i bivši momak aktuelne takmičarke "Elite", progovorio je o svim gorućim temama.

Trenutno jedno od najaktuelnijih imena u popularnom rijaliti programu koji nosi naziv "Elita", jeste mlada i lepa devojka Miona Jovanović. Pažnju medija i celokupne balkanske javnosti, privukla je zbog odluke da, iako zauzeta u to vreme, uplovi u ljubavnu romansu sa Nenadom Aleksićem, poznatijim pod pseudonimom Ša i time, javno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred milionskim auditorijumom, okonča vezu sa dotadašnjim momkom, Stanislavom Krofakom.

Stanislav Krofak je od tog trenutka postao jednako interesantan ljubiteljima pomenutog rijaliti formata, koji su neprestano nagađali ko je ovaj mladić, čime se bavi, da li će kročiti na imanje u Šimanovcima, kao i koji je njegov sledeći potez, obzirom na sve pomenuto. Kako ne bismo dalje nagađali, odlučili smo da ugostimo mlađanog Krofaka, koji je na sve aktuelne teme govorio pred našom kamerom - kamerom portala SrbijaDanas.

Stanislav Krofak je poznati hrvatski sportista, preciznije MMA borac koji je ostvario zapažene rezultate u svojoj branši. No, baš kao što smo i napisali, ovaj momak je u sam centar medijskog zbivanja dospeo zahvaljujući ljubavnom brodolomu i krahu veze sa rijaliti takmičarkom Mionom Jovanović.

- Imali smo dogovor, ali nije ga ispoštovala. Inače, u kontaktu sam sa njenim roditeljima. Upoznao sam njenu mamu, baku, njenog tatu. Bio sam kod nje dva puta, njen tata me je zvao i pitao da joj prenese kako između nas još uvek ima šanse, međutim rekao sam da je između nas kraj, da je kod mene je završila. To su sjajni ljudi, njena majka mi se preko Instagrama ponekad javi, ali... - rekao je Krofak, a potom se osvrnuo na potencijalni ulazak u Belu kuću.

- O tome vam ne mogu govoriti. Ne znam šta se može dogoditi, sve zavisi od ponude. A što se Mione tiče, ona mi ništa nije kriva, šta bih joj rekao... Nije ispoštovala dogovor i nemam šta loše da joj kažem, nas dvoje smo gotovi i o nama ne možemo pričati - bio je izručit sportista, a potom se obrušio na repera.

- Sa njim imam svašta nešto da popričam. Rekao bih mu: "Hajde, mangupe!" Govori uvredljive stvari o čoveku koje ne poznaje. Govorio mi je da sam "starletan", "b*ljaš", "j*bao bi mi majku" itd... Rekao bih mu da stane ispred mene i ponovi sve to. Voleo bih da prvi krene na mene i da me prvi lupi, a onda bismo videli - bio je surov Stanislav Krofak pred kamerama SrbijeDanas, u komentarisanju Aleksića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Novinar: Olga Tomić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.