Manekenka Sofija Milošević priznala: Zlostavljali su me u školi!

Izvor: Prva.rs, 30.Apr.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka Sofija Milošević priznala: Zlostavljali su me u školi!

Tokom odrastanja u Beogradu, najuspešnija srpska manekenka u svetu Sofija Milošević prošla je kroz teško detinjstvo jer je trpela vršnjačko zlostavljanje, piše Blic.rs.
Ni dvadeset godina kasnije nije zaboravila trenutke kada je na velikom odmoru i za vreme časova slušala dobacivanja svojih vršnjaka.
"Da, mene su stalno u školi zlostavljali zbog toga što sam bila drugačija. Bile su brojne uvrede na račun toga što sam mršava i pevali su mi pesmice o tome. Zato sam morala >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da budem štreber, jer ni na jedan drugi način nisam mogla da privučem pažnju. To je jako loša stvar. Meni je to bila trauma u prvom trenutku, a potom sam shvatila da je to iskustvo i da tako mogu da naučim kako sebe da branim i budem jača. Svako je drugačiji i ne može svako da izađe sa tim", priznala je Sofija za Blic.rs i apelovala da se na ovaj problem obrati pažnja, jer kasnije ta deca izrastu u nasilnike.
Izvor: Blic.rs

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Sofija Milošević priznala: Zlostavljali su me u školi!

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2018

Danas je jedna od najuspešnijih srpskih manekenki, ali put do uspjeha nije bio lak. Sofija Milošević odlučila je da javno progovori o svemu što je preživjela u detinjstvu...Tokom odrastanja u Beogradu, najuspješnija srpska manekenka u svijetu Sofija Milošević prošla je kroz teško detinjstvo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.