Manekenka Gabija pokazuje trikove za savršeni mačkasti pogled!

Izvor: Svet plus, 15.Mar.2024, 11:10

Manekenka Gabija pokazuje trikove za savršeni mačkasti pogled!

Manekenka Gabija deli savete za fotografisanje kako bismo naučili kako da postignemo savršeni mačkasti pogled koristeći samo 3 proizvoda!
"Zdravo svima, ja sam Gabija, a ovo je Nala, i danas smo ovde da vam pokažemo jedan od mojih omiljenih izgleda. Kako da napravite prelep mačkasti pogled, i ono što je sjajno kod ovog izgleda je što vam trebaju samo tri proizvoda. Dakle, hajde da krenemo!"
- Prvo što ćemo uraditi je tight lining, što znači da ćemo koristiti olovku za oči i pokušati da se što bliže približimo oku, i zaista pokrijemo te ivice, i popunimo bilo kakve praznine koje možda imate između trepavica. Stvarno preporučujem da ovo uradite prvo kako ne biste morali da dodirujete...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.