Mamu vam j*bem bolesnu! Besni RAT na MREŽAMA, Karleuša se ne smiruje, diraju joj  BOLNO MESTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mamu vam j*bem bolesnu!" Besni RAT na MREŽAMA, Karleuša se ne smiruje, diraju joj BOLNO MESTO!

Nema kraja ovoj priči!

Jelena Karleuša je zbog afere sa Ognjenom Vranješom, prošla kroz pakao, a sada zbog toga ima potrebu da zaštiti svaku ženu koja se na neki način nađe u neprijatnoj situaciji.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 17, 2019 at 8:55am PDT

Tako je na svom Instagram profilu objavila poruku koja se odnosi na naslov vezan za Severinu Kojić, koji ju je očigledno pogodio.

- Sa kojim pravom se ova bagra tabloidna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavlja na bilo čiju stranu i sa kojim pravom se bagra igra suda i sudije. Od ovog Milana mi se s*re. Kada će vas razneti neki meteor, mamu vam bolesnu j*bem - napisala je ona u komentaru.

Svako ko ovo pročita hladne glave može da razume bol kroz koji je pevačica prošla, ali ipak ovakve reakcije i komentari ne priliče dami, koja takođe sagledava jednu stranu priče.

Ona takođe vrlo često ima običaj da bude gruba prema svojim kolegama i budućim kolegama, kada daje komentare, pune reči i izraza koji su veoma uvredljivi. U tim situacijama ona ne razmišlja o tuđim osećanjima, ali je pogodi kada to neko uradi njoj ili nekome sa čijom situacijom ona može se identifikuje.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.