Mama bez premca: Ocenite stil Megan Foks

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama bez premca: Ocenite stil Megan Foks

Zanosna i seksi, šarmanta i uvek nasmejana, od kada je kročila u svet šoubiznisa, prelepa američka glumica i model Megan Foks fascinira svojom pojavom. Samouvereno gospodari listama najlepših, najseksepilnijih i najpoželjnijih.

Kada se 2007. godine na filmskom platnu pojavila u poznatim “Tranformersima”, ova lepotica zaludela je muški svet. Do tada malo poznata američka glumica, preko noći postaje slavna, a njeno prekrasno lice i savršeno telo preplavljuje naslovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << strane svetskih magazina i već sledeće godine biva proglašena za najseksepilniju ženu sveta.

Uzor je mnogim mladim devojkama, koje širom sveta žele da budu poput ove zanosne lepotice. Danas je majka koja i pored obaveza koje zahteva porodični život izgleda savršeno – bez premca.

Donosimo njena najbolje modna izdanja a vi preuzmite ulogu modnog policajca i ocenite koji je najlepši! Glasati možete na portalu “Lepota i zdravlje”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.