Malo ko zna da je ĆERKA Miroslava Ilića U BRAKU SA POLITIČAREM: Zbog njega je htela da NAPUSTI SRBIJU, ali je nepredviđena okolnost ZADRŽALA u državi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 20:10

Malo ko zna da je ĆERKA Miroslava Ilića U BRAKU SA POLITIČAREM: Zbog njega je htela da NAPUSTI SRBIJU, ali je nepredviđena okolnost ZADRŽALA u državi

Završila je studije menadžmenta u Velikoj Britaniji i Francuskoj i radila je na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka

I te kako dobro poznata činjeinica je da Miroslav Ilić, jedan od najpopularnijih srpskih pevača, ima ćerku Mariju. Ona se retko kad pojavljuje u medijima, jedino kad su koncerti njenog oca.

Marija je u srećnom braku sa političarem Draganom Šutanovcem, sa kojim ima dva sina, Predraga i Strahinju.

Miroslav često ističe da su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unuci centar sveta.

Bivši ministar odbrane i ćerka Miroslava su se venčali pre više od 20 godina, a svedok na venčanju im je bio bivši predesednik Srbije, Boris Tadić.

Posle venčanja u opštini i u Sabornoj crkvi, velika svadba je održana u hotelu "Hajat". Tu je Tadić otpevao čuveni hit Miroslava Ilića "Tebi moja verna dugo".

Marija i njen izabranik su se upoznali u jednom od kafića.

- Marija je bila drugarica moje drugarice. Odmah me je osvojila, ali meni je nešto više trebalo da osvojim nju. Ipak, ni tada, a ni sada nije mi žao tolikog truda - rekao je Dragan.

Šutanovcu je odmah bilo zanimljivo njeno prezime te je istakao:

- Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: "Kao onaj pevač Miroslav Ilić?". Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: "Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks." Tek onda sam saznao da je ona ćerka poznatog estradnog umetnika.

Ilićeva ćerka je inače završila studije menadžmenta u Velikoj Britaniji i Francuskoj, a radila je na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka.

Pre nego što je upoznala svog supruga podnela je zahtev za iseljeničku vizu za Kanadu. Posle dve i po godine je dobila pozitivan odgovor i kad je trebalo da krenu, saznala je da je trudna, te su ostali u Srbiji i odlučili da ne idu za Kanadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.