Malo ko zna OVO: Naš poznati SPORTISTA je kum Veljka Ražnatovića - nisu se podnosili, a onda mu je krstio sina, EVO o kome je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 11:41

Malo ko zna OVO: Naš poznati SPORTISTA je kum Veljka Ražnatovića - nisu se podnosili, a onda mu je krstio sina, EVO o kome je reč

Mnogi su se iznenadili kada su otkrili ko je u pitanju.
Boks je oduvek bilo glavno opredeljenje Veljka Ražnatovića, sina jedne od najvećih balkanskih muzičkih zvezdi Svetlane Cece Ražnatović, ali na početku je bilo teško istrajati do cilja.
Ipak, Veljko Ražnatović danas je uspešan bokser, brojni mečevi sada su već iza njega, a boks je definitivno nešto u čemu se pronašao.
Međutim, Ražnatović se na početku susretao sa predrasudama koje su bile velika prepreka u njegovoj karijeri, a to je priznao i kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić.
- Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.