Malo je preterala: Šeril Kol celu zadnjicu prekrila tetovažom

Izvor: Poznati.info, 25.Avg.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo je preterala: Šeril Kol celu zadnjicu prekrila tetovažom

Pevačica Šeril Kol odlučila je da se počasti novom tetovažom, ali nije se zadržala na nekoj skromnoj sličici. Zvezda je čitavu zadnjicu i donji deo leđa prekrila ružama, a fanovi su se šokirali kada je tatu umetnik objavio fotografiju svog rada.

Engleske ruže “krase” zadnjicu Šeril Kol

Nastupajući sa svojim bendom “Girls Aloud”, Šeril Kol je u februaru zaintrigirala obožavatelje velikom tetovažom koja se nazirala u dnu njenih leđa.
Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << tatu umetniku Niku Hurtadu, koji je fotografiju svog rada objavio na Instagramu, sada je konačno jasno o čemu je reč. Ne samo da je Šeril istetovirala donji deo leđa, već i čitavu zadnjicu.
“Imam tetovažu već 7-8 meseci. Bio je to dug proces i sada dodajem još neke detalje. Engleske ruže su moje omiljeno cveće, a tetovaža ima i lično značenje”, priznala je pevačica na Tviteru.

Stara tetovaža leptira

Ruže su zapravo prekrile njenu prvu tetovažu leptira, koja je bila mnogo manja, a za tabloid “San” je otkrila da je završila sa ukrašavanjem tela.
- Mislim da sam završila sa tetoviranjem. Bilo je stvarno bolno i trajalo je ukupno 15 sati – rekla je Šeril Kol.
 
Izvor: Blic.rs
Slične, interesantne temeĆerka Vesne Zmijanac istetovirala mamin lik
Emina Jahović istetovirala sina! (FOTO)
Stanija još jednom pokazala grudi i zadnjicu pred kamerama…
9 TETOVAŽA: Katarina Grujić otišla pod iglu

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

(FOTO) Šeril Kol istetovirala celu zadnjicu

Izvor: Press, 25.Avg.2013

"Imam tetovažu već 7-8 meseci. Bio je to dug proces i sada dodajem još neke detalje. Engleske ruže su moje omiljeno cveće, a tetovaža ima i lično značenje", napisala je pevačica na Tviteru.. Fanovi su se šokirali ovim potezom svoje omiljene pevačice, a fotografija je izazvala lavinu komentara...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.