Mali Simeon UVEDEN U HRIŠĆANSTVO: Krštenje sina Ane Sević - U PRAVOSLAVNOM HRAMU svi gledali u ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 12:03

Mali Simeon UVEDEN U HRIŠĆANSTVO: Krštenje sina Ane Sević - U PRAVOSLAVNOM HRAMU svi gledali u ovo!

Mama nije štedela na dekoraciji!

Pevačica i voditeljka Ana Sević u martu ove godine rodila je treće dete, sina Simeona, prethodno je u decembru 2020. na svet donela ćerku Senu, dok iz prvog braka ima i najstariju naslednicu Lorenu, koja sada ima osam godina.

Poznata mama se iz opravdanih razloga povukla iz javnosti, ali je i te kako aktivna na društvenoj mreži Instagram. Međutim, jedan događaj iz privatnog života dugo je krila.

Sevićeva je sina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Simeona krstila u maju ove godine, a fotografije sa njegovog krštenja tek je sada podelila sa javnošću.

- Ovo vam nisam pokazala - napisala je Ana uz fotografije iz pravoslavnog hrama.

Poznata mama se posebno potrudila oko dekoracije za ovaj značajan dan.

Najmlađi naslednik dobio je personalizovano platno za krštenje, gde su izvezeni ime, prezime i datum kada je upriličena sveta tajna.

Takođe, sveća za kuma imala je posebne ukrase sa plišanim medama.

A nema sumnje da su gosti i porodica zasladili oči, a i čula tortama izuzetnog dekora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.