Mala je SAMOUVERENA: Već sam POBEDILA U FINALU Breskvica računa na trijumf - Ako se to ne dogodi, uradiće OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 22:11

Mala je SAMOUVERENA: ''Već sam POBEDILA U FINALU'' Breskvica računa na trijumf - Ako se to ne dogodi, uradiće OVO

Njena numera već ima milionske preglede na Jutjubu, ostavivši ostale takmičare u dimu.

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, važi za jednog od najvećih favorita na takmičenju "Pesma za Evroviziju", gde nastupa sa numerom "Gnezdo orlovo", i ima ogromnu želju da ode dalje, tačnije u Švedsku na "Evroviziju".

Uspela je da se plasira u finale nacionalnog takmičenja i otvoreno priznaje da, za nju, opcija da ne bude izabrana da bude predstavnik naše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlje na predstojećem takmičenju - ne postoji.

- Ono što ja pričam privatno svojoj porodici i kada me pitaju i tako nešto, ja sam iz fazona: "Ljudi, ja ako ne pobedim, ja ću da tugujem narednih 40 dana". Ja sam u svojoj glavi već otišla jer volim da manifestujem - izjavila je.

- Naravno da bih bila tužna da ne odem. Ali ja generalno sve što sam do sada uradila u životu, 'ajde da kažemo što se posle tiče, ja sam sve manifestovala. Znači, ja sam kao mala zamišljala da ću ja da pevam, sve sam zamišljala kako se sada dešava, bukvalno. I onda sam odlučila  ja ću sada danonoćno da zamišljam ovo, pa će da se desi... - nasjmejano je rekla pevačica.

- Toliko sam opterećena time da nešto zamišljam i kako će da izgleda momenat kada objave ko je pobednik "Evrovizije", znači dotle sam došla... - nastavila je Breskvica.

Starije kolege poput Danice Crnogorčević, Sanje Vučić i Slobe Radanović su je javno podržali i ona je, zatim, iskazala svoju zahvalnost na tome:

- Bila sam srećna zbog Danice... Ja sam to podelila svuda i svima sam poslala. Kao, Danica je pričala o meni. Ono što ljudi možda ni ne znaju, ali ja konstantno slušam njenu muziku. Na primer, u kolima, kao vide me u kamari, auto sa spoilerom, ja vozim i slušam Danicu Crnogorčević. Ja stvarno nju mnogo volim i baš mi je drago što me je podržala. Sanja Vučić je neko ko je od prvog trenutka kad sam ja saopštila da ću da se prijavim bila tu uz mene i pomogla mi milion puta, ispričala mi kako sve funkcioniše. Ona je ta koja me je baš podržala. Takođe, Slobodan Radanović i njegova žena Jelena, stvarno ih pozdravljam puno. Oni su mi se javili, podržali me, dopada im se pesma. Nije, nažalost, puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro koji jesu, jako sam im zahvalna - rekla je pevačica za "Telegraf".

Breskvica nastavlja da bude takmičarka o kojoj se ubedljivo najviše priča. Bila je na meti mnogobrojnih negativnih komentara korisnika društvenih mreža ovih dana, ali njeno samopouzdanje, kao što možemo videti, uoptšte nije poljuljano tom činjenicom.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.