Mala iznenađenja zbog kojih će vas partner voleti još više!

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala iznenađenja zbog kojih će vas partner voleti još više!

Iako postoje pozitivna i negativna iznenađenja, muškarci u stabilnim vezama jako vole kada njihove lepše polovine urade nešto neočekivano.

Definitivno male sitnice u kojima mu pružate pažnju, mogu učvrstiti vašu vezu, a njegova osećanja učiniti još snažnijim. Učinite jedan od ovih poteza i osvojite srce vašeg muškarca za ceo život:

Kada mu spremiš večeru bez prethodnih najava ili obećanja. 

Za većinu muškaraca ljubav ulazi kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << stomak, a večera koju si sama napravila kod njega će izazvati oduševljenje i olakšanje pogotovo ako je gladan i previše umoran da bi sam nešto pripremio.

Kada mu nabaviš karte za koncert omiljene grupe ili sportsku manifestaciju.

Muškarci uživaju u pažnji, a posebno vole kada obratite pažnju na male detalje, kao što su omiljeni pevači, filmovi i sportski klubovi za koje strastveno navija.

Kada mu pokloniš neku sitnicu neočekivano. 

I oni vole poklone, zar ne? Bonus poene dobiće  ako mu darujete nešto što mu se uistinu sviđa i priželjkuje.

Kada u prodavnici kupiš njegove omiljene grickalice. 

Pogotovo ako je reč o nekim zalogajčićima koje vi inače ne preferirate. Na ovaj način jasno poručuješ svojem partneru da mislite na njega, čak i kada obavljate svakodnevne obaveze poput odlaska u prodavnicu.

Kada obavite neku sitnicu umesto njega. 

Vašem partneru će mnogo značiti ako 'uskočite' s odnošenjem garderobe na hemijsko čišćenje ili s nekom drugom uslugom.

Kada mu se javiš porukom. 

Uvek će ga razveseliti pozitivna poruka u kojoj izražavate svoju ljubav prema njemu. S druge strane neće mu se svideti ako mu se javljate samo da proverite gde je i s kim.

Seks iznenađenja. 

Treba li uopštee objašnjavati zašto?

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.