Maju Marinković SASEKLI LOŠIM informacijama u sred prenosa - Saopštena KONAČNA ODLUKA: Ovo je njena reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 14:55

Maju Marinković SASEKLI LOŠIM informacijama u sred prenosa - Saopštena KONAČNA ODLUKA: Ovo je njena reakcija

Informacija o njihovoj novoj vezi joj je saopštena, zbog čega joj nije bilo pravo.

Kako su sinoć učesnici "Elite" imali priliku da nominuju jednog od ovonedeljnih potrčaka, Jovanu Cvijanović ili Uroša Rajačića, gledaoce je najviše zanimao komentar Maje Marinković, Jovanine prijateljice, koja je bila povezivana sa Urošem.

Iako su mnogi očekivali da će Maja nahvaliti Jovanu, situacija je ipak bila drugačija, pa je ovu šansu iskoristila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi joj stavila do znanja da zna šta joj radi i priča iza leđa. Uroš je Maji saopštio da su Jovana i on sada u vezi, zbog čega je Marinkovićeva momentalno reagovala:

- Mislim da sam prošli put sve rekla, ali stvari su se malo promenile, čula sam da su ušli u vezu - rekla je Maja.

- Uplovljavamo polako u mirnu luku - rekao je Uroš.

- Meni je drago, ali Uroš je rekao da ga ona ne zanima, to se meni kosi i to je meni odvratno, prvo kao muškarac, volim Jovanu, ali mislim da se malo distancirala od mene i ne dopada mi se što mi prenose da mi priča iza leđa - rekla je Maja.

- Ja sam samo ispričala Maji šta je bilo u vešeraju, da je on rekao kada bi mu Maja dala šansu otkačio Jovanu - rekla je Bojana.

Jovana se nije mešala u Majino izlaganje, te je više nego jasno da Cvijanovićevu trenutno ne zanima njeno mišljenje i da joj je stalo samo i isključivo do veze sa Urošem. Mnogi pretpostavljaju da će se Maja umešati u njihov odnos i dokazati da joj lako može preoteti Rajačića, a šta će se dešavati u nastavku rijalitija - ostaje nam da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.