Majkl Fasbender se ruga Eštonu Kučeru (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Fasbender se ruga Eštonu Kučeru (video)

Nakon fijaska sa filmom “Džobs” sa Ešton Kučerom u ulozi osnivača “Epla” na ovom, očigledno, nezahvalnom zadatku našao se Majkl Fasbender.

Film je režirao Oskarovac Deni Bojl (“Trejnspoting”, “Milioner iz blata”), a jednu od glavnih uloga igra i Kejt Vinslet.

Film naslovljen “Stiv Džobs” glavnog junaka prikazuje kao egoistu, čoveka bez srca koji bez obzira gazi kolege, ali i prijatelje. On je čovek bez trunke empatije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koji se lako odrekao najmlađe ćerke, a odbio je da prizna da je otac jedne devojčice i ostavio je nju i njenu majku da žive u siromaštvu iako je sam imao bogatsvo veće od 200 miliona dolara, tvrdi se u scenariju Bojlovog filma koji u bioskope dolazi početkom oktobra.

Drugi film Steve Jobs: The Man In The Machine daje još goru sliku o Džobsu nakon što je priča napisana na osnovu stotinu intervjua obavljenih sa njegovim bivšim saradnicima, ali i njegovom dugogodišnjom devojkom. Niko od njih se nije držao one “o pokojniku sve najbolje”. Istovremeno, čini se da je većina ljudi zaboravila na biografski film o osnivaču Epla iz 2013. godine u kojem je glavnu ulogu igrao Ešton Kučer, a koji nije baš dobro prošao kod kritičara.

Majkl Fasbinder, koji igra Stiva Džobsa u novom filmu, nije mogao, a da ne likuje nad svojim uspehom.

Na pitanje novinara kako se pripremao za ulogu Stiva Džobsa, Fasbender je sarkastično odgovorio:

“Proučavao sam Eštona Kučera.”



Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.