Majkl Džekson urinirao po kući!

Izvor: Prva.rs, 11.Avg.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Džekson urinirao po kući!

Jedna od njegovih spremačica prepričala je da je umeo da ide kod životinja, tamo gazi po njihovom izmetu, a kasnije taj izmet obućom raznosi po celoj kući.
"To mu uopšte nije smetalo. Ako bi mu neko nešto prigovorio, pretio mu je da će napraviti grudve od životinjskog izmeta i gađati ga", otkrila je ona. 
Ove žene imale su velikih problema da očiste rezidenciju Džeksonovih. Nisu bile retke situacije kada su zvale specijalizovanu pomoć.
"Svi su bili zgroženi. Njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << soba je užasno smrdela", rekla je druga spremačica. 
Međutim, one kažu da, iako je bio strašno neuredan, nije se uvek ponašao tako.
Sve je počelo kada je prvi put optužen za zlostavljanje. Vrhunac njegovog ludila bilo je kada je dan nakon intervjua sa Oprom Vinfri, urinirao na stazu kojom je ona prošla.
"Bilo je nerealno. Samo je stao tu, otkopčao pantalone i urinirao po mestu kojim ste juče gledali kako ide Opra", ispovedila se još jedna od spremačica. 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

CISTACICE-KRALJA-POPA-Majkl-je-pretio-da-ce-nas-gadjati-izmetom-bio-je-mnogo-prljav

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2014

Kada bi mu neko nešto prigovorio, on bi mu pretio da će napraviti kuglu od izmeta i gađati ga, rekla je jedna od služavki..Pet čistačica koje su radile za pokojnog kralja popaMajkla Džeksona, opisale su pevača kao najprljaviju osobu u Holivudu..."Majkl bi ponekad ušao u kavez gde je držao životinje...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.