Majka je UKANALILA ZA SVE PARE! Aneli ni ne sluti šta joj mama radi napolju - Ima još, ali ONA nije ispričala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 12:43

Majka je UKANALILA ZA SVE PARE! Aneli ni ne sluti šta joj mama radi napolju - "Ima još, ali ONA nije ispričala"

Lapsus ili nešto drugo...?
Aneli Ahmić je od samog početka "Elite" među najaktuelnijim takmičarima rijalitija, a afere sa kojima se dovodi u vezu su sve češće.
Njena majka Jasmina je u početku izbegavala javna oglašavanja po pitanju ćerkinog učešća u rijalitiju, međutim, u poslednje vreme se to promenilo, a mama je nedavno i gostovala u emisiji "Pitam za druga", gde je, prema mišljenju gledalaca "ukanalila" svoju ćerku, i to po drugi put.
Podsećanja radi, pre nekoliko meseci su se u domaćim medijima pojavile spekulacije kako je Ahmićeva navodno osuđena zbog šverca novca zarađenog od droge i to u iznosu od 720.000 evra. Kako piše u optužnici, a prenosi Telegraf, Aneli je osuđena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.