Majka i brat Stanije Dobrojević, od Kristijanovih prijatelja dobijaju PRETNJE koje LEDE KRV U ŽILAMA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 01:01

Majka i brat Stanije Dobrojević, od Kristijanovih prijatelja dobijaju PRETNJE koje LEDE KRV U ŽILAMA?

Dobrojevićka preduzela ovaj korak?

Stanija Dobrojević navodno strahuje za živote članova njene porodice, jer bliski prijatelji Kristijana Golubovića navodno prete da će ih ubiti.

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević je tužila Kristijana Golubovića zbog toga što je on njoj lično pretio smrću. Rekao je da će je ubiti on, ili neko njegov, te da je spreman da za to delo robija 40 godina, međutim na saslušanju u policiji, Golubović je izajvio kako se šalio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Starleta je odmah po povratku iz Amerike otišla u policijsku stanicu, gde je navodno zahtevala zaštitu za majku i brata.

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on Jul 9, 2019 at 11:20am PDT

- Stanija je uplašena za svoj život i bezbednost, ali mnogo više za živote njenih najmilijih, za majku Slavicu i brata Sanija. Pretnje koje su njih dvoje ovih dana navodno dobijali od bliskih prijatelja Kristijana Golubovića, lede krv u žilama - ispričao je izvor blizak Staniji Dobrojević.

Kako je rekao, budući da će se uskoro i sama useliti u Belu kuću, ne želi da se njenoj porodici nešto desi dok je ona u rijalitiju.

- Rijaliti će trajati do leta naredne godine, a Stanija ne želi da razmišlja dok je unutra šta je sa njenom porodicom, da li im neko preti ili ih napada, ili ne daj bože povredi na bilo koji način. Ne želi da je strah sputava i sprečava da bude ono što jeste, te da uzmiče pred Golubovićem - ispričao je izvor blizak starleti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.