Majka Teodore Delić ne bira reči  Iskoristila je momenat da naskoči na Bebicu - NAGAZILA Kačavendu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:36

Majka Teodore Delić ne bira reči "Iskoristila je momenat da naskoči na Bebicu" - NAGAZILA Kačavendu

"Ne može da dođe do reči od ove aždaje". Slavica Delić stala u odbranu svoje ćerke.

Majka aktuelne učesnice rijalitija "Elita" Teodore Delić, Slavica Delić, oglasila se i javno progovorila o skandalu Teodore i Bebice sa Milenom Kačavendom. Nije štedela reči kada je Kačavenda u pitanju.

Prokomentarisala je njeno beskrupulozno ponašanje prema devojkama i njihovim momcima, a nije zaobišla ni njen moral.

Na pitanje da li je ispratila haos koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dešavao između ovog para i Milene, Slavica je bila konkretna.

- Ja ne mogu da verujem koliko se ta Kačavenda petlja u te mlade parove, mnogo mi je krivo eto što su se Terza i Milica rasturili, meša se i Mioni i Ša i svim ostalim parovima. Anitu je isto tako malo ponižavala, Teodoru od starta pokušava da degradira ali naš krasuljak je jako inteligentan i pametan i ne pada ona toliko lako na te prozivke. Samo što ona u svoj toj gužvi i haosu ne može da dođe do reči od ove aždaje. Kačavenda ima od početka nameru da ih razdvoji, samo je sad iskoristila momenat da naskoči na Bebicu dok Teodora nije bila tu, ona nije naskočila pored njega nego tačno na njega i poljubila ga je. Nenad je tad rekao nemoj da naiđe Teodora ubiće nas. Ona pokušava od početka da razori njihovu vezu i mislim da je sve ovo planski odradila - navodi Slavica.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.